TESTTEKERCSELÉS – BODY WRAPPING

A body wrapping az aromaterápia és kompressziós terápia kombinációja, az anticellulit-koncepció egyik fontos eszköze.

A BODY WRAPPING speciális testtekercselési módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulitos bőrképletek javítása területén. Meleg-terápiás eljárás, amellyel szaunahatást érünk el, a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el zsírsejtjeinkből, ha alacsony vércukor szinttel érkezünk a kezelésre. (ez azt jelenti, hogy kezelés előtt két órával nem fogyasztunk darabos és cukros ételt.).

Vérbőségfokozó krém/oldat, + egy külön erre a célra kifejlesztett, kompressziós fólia, kombinációján alapul.
A kompresszióval a lágyzsírszövetet tömörítjük, valamint a nyirokra hatunk, mely ezáltal, jobban beáramlik a nyirok-utakba, így a salakanyagok és a mobilizált zsírsejtek eltávolítása hatékonyabb lesz. Az eljárás aktivizálja a nyirokrendszert, s beindítja a méregtelenítési folyamatokat.

A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.

Ezt a technikát legtöbbször más kezelések kiegészítőjeként alkalmazzuk, pl. vákuumos kezelések, kavitációs ultrahang.Minden vélemény számít!

Go to Top