3D műszempilla

13230946_850880568350488_1243997769_o

Az utóbbi években a szempilla hosszabbítás a legfelkapottabb kozmetikai szolgáltatások közé sorolható. A vendégek széles körében ismert, a média is preferálja, így jelentősen megnőtt a kereslet iránta.  A természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A pillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak Nem kell megszokni, mert viselőjük saját szempilláinak érzi őket.

Fontos tudnivalók a különböző “D”-kről…

Első sorban tisztázandó a 3D és 4D műszempilla közti különbség. Ebben az esetben a szempilla szerkezetének kialakításában és a súlyában van a különbség. A korábbi 3D szempilla szálak nehezebbek, és tömörebb szálúak voltak, míg a 4D selyempilla a fejlesztéseknek köszönhetően sokkal könnyebb, rugalmasabb, porózusabb, így jobban illeszkedik az eredeti szempillaszálakhoz. Következésképp a ragasztó stabilabb, nagyobb felületen tud megkötni, ezzel növelve a tartósságát.

 

Egyre elterjedtebb azonban a fogalom, miszerint létezik:

1D-2D-3D-4D-5D-6D műszempilla…

 

 1D műszempilla:  A 3D / 4D szempilla hosszabbítás fogalmánál 1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül.

2D műszempilla: Dúsabb szempillák eléréséhez a duplázó technikát alkalmazzuk, mikor is 1 saját szálra 2 műszempilla szál kerül felhelyezésre. Kétszer annyi (kb.250-350 szál), mint a hagyományos szettben.

3D műszempilla: Még dúsabb szempillák eléréséhez a triplázó technikát alkalmazzuk, mikor is 1 saját szálra 2-3 műszempilla szál kerül felhelyezésre.

4D Volume Lashes  A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból 4-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 4-6 darab szempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1 műszempilla szál súlyával.

 

 

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Minden vélemény számít!

Go to Top