Arckezelés ( Nu Skin )

GALVANIC SPA RENDSZER

Programozható eszköz, szabadalmaztatott önbeállító galvanikus árammal és cserélhető fejekkel az arcra, testre, és fejbőrre. Speciálisan kialakcított termékekkel működik együtt, támogatja a legfontosabb összetevők bőrbe jutását, valamint revitalizálja helyreállítja és megfiatalítja a bőr szerkezetét.

Mi történik a Galvanic Spa-val végzett kezlés közben?

A fáradtnak és kimerültnek látszó bőrt, új energiával tölti fel, megszabadítja a stressztől és új életre kelti.

Mitől olyan egyedülálló a Galvanic Spa rendszer?

Kényelmes, biztonságos, praktikus, hatékony, kedvező az ára és egyszerüen kezelhető.

Mi az a Galvanic Spa kezelés?

A galvánáram Luigi Galvani olasz fizikusról kapta a nevét, akinek életműve az elektromosság hatásának tanulmányozása volt.

Mit lehet elérni a Galvanic Spa kezeléssel?

A pozitív és negatív galvánáram alkalmazása lehetővé teszi a bőr mélytisztítását és ezt követően, pozitív töltésű hatóanyagokkal való ellátását.

Galvanic Spa System II egy exkuzív, szabadalmi készülék három cserélhető fejjel:

Felfrissülés az arcnak:

Az arckezelő fejet használva az arc, nyak, dekoltázs kezelésére, a kezelőanyagokban lévő öregedés-lassító hatóanyagoknak köszönhetően, bőre a kezelés után felfrissül, élettel telivé válik.Csökkennek a látható ráncok és a stressz jelei az arcon.

Felfrissülés a testnek:

Formába hozhatja magát a testkezelő fejjel, mely speciálisan kialakított masszírozó felületével az alakformáló gélt juttatja bőrébe, amely segít a zsírpárnák és a méreganyagok eltüntetésében, csökkentve és kisimítva a narancsbőrt. A gélben lévő theobromin segít a zsírok lebontásában, míg a kamilla kivonat megakadályozza a zsírsejtek felhalmozódását.

Felfrissülés a hajnak és a fejbőrnek:

A Nutritiol sampont és a hajkezelő folyadékot a fejbőrkezelő fejjel alkalmazva megóvja  fejbőrét és haját. Ez a nem mosandó formula Tricalgoxyl-t tartalmaz, mely egy tudományosan igazolt tengeri hínár kivonata. A galvanikus áram segíti  a fő összetevők fejbőrbe juttatását, és biztosítja az életen át tartó egészséges és erős hajat.

Minden vélemény számít!

Go to Top